Wie ben ik?

Mijn naam is Ilse Maassen. Ik werk al jaren met veel plezier in de reisbranche, daarnaast heb ik samen met een partner evenementen georganiseerd vanuit onze eigen onderneming. Dit was een groot succes en ook erg leuk om te doen, maar toch mistte ik de reiswereld. De laatste jaren werkte ik daardoor ook voor TUI als reisadviseur op het reisbureau.

Vanaf 2022 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen als zelfstandig en persoonlijk reisadviseur . Hiervoor ben ik aangesloten bij de franchiseorganisatie van TUI onder de naam: TUI at Home Ilse Maassen. Ik bied daardoor ruime keuze uit het TUI reisaanbod én van ruim 65 andere reisaanbieders. Ik regel alles voor je: van weekendje weg tot wereldreis en alles wat daartussen zit.

Daarnaast ben ik mijn eigen aanbod riviercruises gaan aanbieden, compleet op maat samengesteld, met name voor groepen.

Met deze combinatie van zelfstandig persoonlijk reisadviseur en het aanbieden van mijn eigen aanbod komt alles voor mij samen; het uitzoeken en regelen van reizen, het op maat samenstellen van reizen, het organiseren van groepsreizen en het organiseren van bedrijfsreizen.

Het regelen en organiseren vind ik heerlijk en om klanten tevreden terug te zien komen van hun reis/vakantie is voor mij de grootste beloning.